HTML

Opcsi szerint a világ

Egyesek mindent tudnak. Én viszont mindent jobban tudok. Vagy nem? Mindenesetre leírom a véleményemet, és aki akar, majd vitába száll vele.

Friss topikok

Linkblog

Egy reggel az APEH-nél

2009.07.28. 12:40 opcsi

Első bejegyzésem nem lesz túl hosszú :)

Egy érdekességre hívnám fel a tisztelt olvasközönség figyelmét.

Ma reggel az APEH dél-pesti kirendeltségén volt dolgom, ill. csak lett volna. Merthogy bombariadó volt. Ez eddig ok. Odaértem az irodához reggel, kint áll a Vaskapu utcában egy rendőrautó, a két rendőr az iroda főbejáratánál álldogál, beszélget, rádióforgalmaz.

Bemegyek, kikeresem, hogy az ügyemben melyik számot kell megnyomnom, megkapom a sorszámomat, leállok a fal mellett, elkezdek várni. Kb. fél perc múlva felüvölt egy riasztó, és az "úr hangja" mondja, hogy technikai okok miatt mindenki hagyja el az épületet. Nem mondták, mi a baj. Az utcán gyülekeznek az emberek, találgatják, mi történik. Páran odamennek a rendőrökhöz a főbejáratnál, ők mondják, hogy bombariadó van.

Na, kérdem én: ha tudták, hogy bombariadó van, ugyan mi a gépzsíros fszért nem terelték ki a sünök korábban az ügyfeleket, alkalmazottakat? Miért engedtek be később érkezőket még az épületbe? Nyilván ott állhattak már egy ideje a bejáratnál, nem akkor érkeztek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opcsi.blog.hu/api/trackback/id/tr341273427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása